Professionele trainingen voor zorgmedewerkers

Triage Training Verdieping: GGZ

Moet de patiënt direct komen, kan het wachten tot morgen, of moet de dokter er nu gelijk naar toe? Het bepalen van de juiste urgentie is cruciaal voor de patiënt. Als doktersassistent beslis je daarover en soms komt het aan op daadkrachtig handelen.

Met de Triage Training Verdieping: GGZ voor de doktersassistente leer je in één dag de juiste keuzes te maken en oefen je casussen die rechtstreeks uit de praktijk van alledag komen. In de Triage Training Verdieping: GGZ komt onder andere de NHG-triagewijzer aan de orde. Je leert ermee te werken en razendsnel noodzakelijke informatie op te zoeken. 

Deze training is speciaal bedoelt voor de doktersassitente om bij het triageren makkelijker en sneller verschillende psychiatrische aandoeningen te benoemen. Daarnaast leer je hoe verslavende middelen werken, waardoor je ook de juiste stappen kan ondernemen. Hoe om te gaan met suïcide aan de telefoon je leert de Do's en Dont's bij suïcide. 

De training wordt gegeven door een professioneel met vele jaren ervaring met triage en triageren van patienten met psychiatrische aandoeningen.

Een trainingsdag duurt van 09.30 uur tot ongeveer 16.30 uur.

Koffie en thee is gratis de gehele dag. 

 

Deze training is geaccrediteerd bij de KABIZ-DA voor 5,5 punten

Deelname: € 195,- per persoon
Trainer: Tamara van Walsum; Mariël Drost

Reserveer direct een plekje bij deze training

Deze training kan momenteel nog niet geboekt worden.
Vul hieronder je gegevens in om op de hoogte gehouden te worden van deze training.

Neem contact met ons op

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Beoordeel deze training

* Velden met een asterisk zijn verplicht.