Professionele trainingen voor zorgmedewerkers

Over Ons

 

De Spil Trainingen is een initiatief van Tamara en André van Walsum

 

Tamara wordt gevaccineerd

 

Tamara van Walsum traint sinds januari 2019 medewerkers in de zorg. Ze is

gediplomeerd doktersassistent en triagist. Tamara heeft haar deskundigheid uitgebreid naar de breedte van de zorg. Haar passie voor de zorg deelt ze graag met bestaande en toekomstige zorgmedewerkers die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren.

 

Naast trainer is Tamara docent in diverse vakken van zorgopleidingen en examinator. Voor opleidingscentra ontwikkelt ze regelmatig lesstof en gecertificeerde examens die landelijk worden afgenomen.

 

De Spil Trainingen werkt met een pool van trainers die onder supervisie staan van Tamara.

 

Tamara verzorgt de trainingen met plezier en passie: “Werken in de zorg is veelzijdig. Het vraagt van je dat je flexibel bent en kiest voor de ander die jouw zorg nodig heeft. Het is belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt en niet stil blijft staan. Oog hebben voor je persoonlijke en professionele groei helpt om steviger te staan in je werk. Onze trainingen helpen daarbij. Zo zie ik nieuwe en bestaande zorgmedewerkers plezier krijgen en houden in hun werk. Dat gun ik iedereen in de zorg!

 

De zorg is altijd in beweging. Voor de dokterassistente, verzorgende of verplegende is professionele en persoonlijke ontwikkeling altijd een must. Met de bij- en nascholingstrainingen van De Spil Trainingen zit je goed!

 

Neem contact met ons op

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Beoordeel onze locatie

* Velden met een asterisk zijn verplicht.