Professionele trainingen voor zorgmedewerkers

Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH)

Spreekuur Ondersteuner Huisarts ( SOH)

 

De zorg is overbelast en zo ook de eerstelijns zorg. De huisartsen worden overspoeld met complexe situaties omdat de wachttijden naar specialisten oplopen.

Een belangrijke spil in dit hele gebeuren is de doktersassistent. Om de doktersassistent beter te kunnen uitrusten zodat ze de werkzaamheden kan gaan uitbreiden is de opleiding SOH in het leven gekomen.

Doordat je werkzaamheden gaat uitbreiden, heb je zelf meer uitdaging in je werk, meer variatie en kun je zelf meer hulpvragen afhandelen in de praktijk. En niet onbelangrijk je staat steviger in je schoenen bij het onderhandelen over je salaris.

Voor de praktijk heeft dit ook voordelen, omdat je meer zelfstandig kunt afhandelen genereer je meer inkomsten. En niet onbelangrijk de huisarts kan een klein stukje taken overdragen aan jou!

De kosten die de praktijk maakt om jou deze opleiding te geven zijn er in het eerste jaar al ruimschoots uit te halen.

Veel voordelen!

 

Waarom de opleiding doen via de Spil Trainingen?

De Spil trainingen, is een persoonlijke opleider. Dat betekent dat het laagdrempelig is, en je veelal dezelfde gezichten ziet. Je kunt met al je vragen bij ons terecht. En zullen we persoonlijk met je meedenken.

De lessen worden gegeven in het midden van Nederland, vanaf 6 deelnemers kan het ook op locatie, kunnen we ook daar een locatie zoeken om een les te verzorgen.

Bij de Spil trainingen staat de student bovenaan, en zullen we niet snel een nee verkopen, en altijd met je meedenken in een oplossing.

Wat komt er aan bod?

·      Trauma: je kunt kleine trauma zelf behandelen, onderscheid maken of er een foto gemaakt moet worden of niet, traumawondzorg.

·      KNO, oren bekijken, keelonderzoeken, hoe behandel je een acute rhinosinusitis

·      Verschillende insectenbeten en bijtwonden

·      Hoe communiceer je met de patiënten, hoe geef je voorlichting en advies, maar ook hoe communiceer je naar de huisarts toe. Hoe registreer je je consult.

·      Hoe haal je de acuut zieke patiënt eruit, we maken gebruik van de NHG-triagewijzer, maar wat als de ingangsklacht daar niet in staat?

·      Wat zijn jouw verantwoordelijkheden, en waar liggen je grenzen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

·      Er is een deel online

·      Er zijn 5 lesdagen van 6 uur, waarvan 1 examendag

·      1 extra oefendag vrij in te zetten

·      Stage +/- 6 maanden

- vrijdag 19 september 10:00

De kosten voor deze opleiding is: € 2250,00 per persoon. Betalen is mogelijk in maximaal 4 termijnen (€ 592,11 per termijn). 5% korting bij betaling ineens.
Trainer: Tamara van Walsum

Reserveer direct een plekje bij deze training

Login

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Beoordeel deze training

* Velden met een asterisk zijn verplicht.