Professionele trainingen voor zorgmedewerkers

Omscholing doktersassistente ziekenhuis naar huisartsenpraktijk en andersom

Maak je de overstap van doktersassistenten in een ziekenhuis naar een huisartsenpraktijk? Die overstap is aanzienlijk, vooral voor assistenten die vóór 2012 de opleiding hebben afgerond.

Assistenten in huisartsenpraktijken hebben de afgelopen jaren te maken gekregen met een flinke verandering van takenpakket; meer werkzaamheden, meer verantwoordelijkheden, waaronder triage. En dit levert onzekerheid op wanneer je de overstap wilt maken. Gelukkig zijn nieuwe vaardigheden aan te leren.

 

Tijdens deze omscholingstraining krijg je inzicht in de verschillen en overeenkomsten aan de hand van kennis en voorbeelden, je leert nieuwe vaardigheden die nodig zijn voor de huisartsenpraktijk.

 

De training is ook geschikt voor assistenten die werken in een huisartsenpraktijk en de overstap willen maken naar een ziekenhuis. Je leert in dat geval vaardigheden die nodig zijn in een ziekenhuis.

 

Ben je geïnteresseerd in deze training? Neem contact op met Tamara van Walsum, ze inventariseert graag wat jij nodig hebt voor jouw overstap.

 

Een trainingsdag duurt van 09.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.

 

Trainer: Tamara van Walsum

Reserveer direct een plekje bij deze training

Deze training kan momenteel nog niet geboekt worden.
Vul hieronder je gegevens in om op de hoogte gehouden te worden van deze training.

Neem contact met ons op

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Beoordeel deze training

* Velden met een asterisk zijn verplicht.